Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email We won't share your address with anybody else.

Hillerødgade Bad

Mandag OnsdagTorsdagFredagLørdag

Efter lidt over 1 års renovering i Hillerødgade Bad gentoptager vi undervisningen 1. marts! Helt nye forløb starter op og der er åbent for tilmelding. Vi glæder os til at byde velkommen tilbage til den gode gamle Københavner Svømmehal, hvor der er ro og fred og personalet altid har et smil på læben.

Klik på dagene ovenfor at se svømmehold

Klik på dagene ovenfor at se svømmehold

Bassin størrelse: 25 x 12,5 m – Dybde: 0,90 – 3,80 m

Temperatur: 25-27 grader

Bassin udnyttelse: Svømmelæreren benytter 2 af svømmehallens baner til undervisning. På de fleste hold deles de to baner ind, så der er separat undervisning på lavt og dybt vand.

 

 

 

 


Hillerødgade Bad på Nørrebro er en offentlig svømmehal under Team Bade. Her har vi børnehold med 10 elever og voksenhold med 8 elever.

Entré

Svømmelærerens elever betaler entré til svømmehallen og har dermed mulighed for at bade før / efter undervisningen.

Søskende og forældre

Ventende forældre og søskende kan overvære undervisningen fra bænkene på modsat side af bassinet. Disse betaler ikke entré. Søskende og forældre har mulighed for at svømme / lege på de offentlige baner ved indløsning af entrébillet.

Omklædning

Omklædningsrum med skabe, hvortil der indtastes selvvalgt kode. Børn under 7 år kan klæde om i modsat køns omklædningsrum.

Elektronisk udstyr

Kamera, telefoner, Ipads, computer og andet udstyr med indbygget kamera er desværre ikke tilladt af hensyn til offentlige gæster.

Iøvrigt

…er der caféområde i foyeren med kaffe/kakaoautomat.

Mandag OnsdagTorsdagFredagLørdag

Klik på dagene ovenfor at se svømmehold

Hillerødgade Bad, Sandbjerggade 35, 2200 København N

 

VED TILMELDING MIDT I SÆSONEN tilbagebetales beløb svarende til undervisningsprisen indtil tilmeldingsdato. Tilmelding (og betaling) af én elev skal gøres helt færdig, før du tilmelder næste. Dismiss